1 uge i Santorini for 3181,- pr.person inkl. fly+hotel

Santorini er en vulkansk ø i Kykladerne gruppen af de græske øer. Det er beliggende mellem Ios og Anafi øerne. Det er berømt for den dramatiske udsigt, fantastiske solnedgange fra Oia by, den mærkelige hvide aubergine, byen Thira og naturligvis sin helt egen aktive vulkan. Der er fantastiske strande som f.eks stranden i Perissa, måske den bedste strand i Santorini, den sorte stenstrand af Kamari, hvid strand og rød strand.

Vi har fundet nogle billige fly-billetter i slutningen af maj måned. Rejsen er fra den 27. maj til 3.juni 2017, men tag et kig på momondo.dk, der er mange billige billetter til Santorini i juni måned.


Dato: 27/05/17 – 03/06/17
Fly: CPH – JTR 2248,-
Hotel: Santa Irini★★★ 933,-
Samlet pris pr. person 3181,-

Alternative hoteller på Santorini

Info: Priserne som du ser ovenfor er indhentet fra diverse udbyders hjemmesider den dato indlægget er skrevet. Da priserne ofte ændres, er det derfor vigtig at tjekke prisen når du kommer til udbyders side. Derudover gør vi opmærksom på vilkårene, som du kan finde i vores betingelser. REJSREJS fraskriver sig ansvaret for at alle priser, som er oplyst her, er gældende i perioden hvor tilbuddene er tilgængelige på hjemmesiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.