Afbudsrejse: 1 uge i Alcudia 1.998,-pr.person

Bravo Tours har lige nu få afbudsrejser til Alcudia (Mallorca). Se billeder af de nyrenoverede lejligheder nedenfor og klik her for at læse mere om tilbuddet.

HSM Lago Park

Nyrenoverede lejligheder tæt på den skønne Alcudia-strand
I Playa de Muro, ikke langt fra Puerto de Alcúdia og kun ca. 150 meter fra den dejlige og flotte 14 km lange børnevenlige sandstrand i Alcudiabugten ligger lejlighedshotellet HSM Lago Park. HSM Lago Park ligger tæt på shopping og restauranter, og man kan gå ad strandpromenaden til Puerto de Alcúdia. Desuden ligger det smukke Albufera Naturreservat kun ca. 1 km fra lejlighederne.

HSM Lago Park har et skønt poolområde som er hotellets naturlige samlingssted. Der er separat børnepool samt solsenge og parasoller, som kan benyttes gratis af hotellets gæster.

 

 

Info: Priserne som du ser ovenfor er indhentet fra diverse udbyders hjemmesider den dato indlægget er skrevet. Da priserne ofte ændres, er det derfor vigtigt at tjekke prisen når du kommer til udbyders side. Derudover gør vi opmærksom på vilkårene, som du kan finde i vores betingelser. REJSREJS fraskriver sig ansvaret for at alle priser, som er oplyst her, er gældende i perioden hvor tilbuddene er tilgængelige på hjemmesiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.