Afbudsrejse: 1 uge til Fuerteventura 1.448,- pr.person

Vi har fundet et rigtig godt tilbud gennem Apollo Rejser til Fuerteventura. Læs mere om rejsen her.

La Pared

La Pared – powered by Playitas er hotellet for dig, som elsker holdtræning, bølgesurfing, motorcross og anden ekstremsport. Omgivelserne er perfekt for løb og cykling, og på hotellet findes der mange holdtræningspas og aktiviteter at vælge mellem. Hotellet ligger i frodige og rolige omgivelser på klipperne nær den smukke og vildtvoksende sandstrand, der lokker surfere fra hele verden.

 

Perfekt til surf og cykel
Der findes bølgesurfing mod betaling. Kitesurfing, windsurfing og SUP (i Costa Calma, ca. 10 min. i bil fra hotellet) mod betaling. Alt surfudstyr kan lejes, og du kan deltage i alt fra prøvetimer til flerdages kursus. Motorcross (enduro), personlige trænere, yoga og tennis mod betaling. En del sportsgrene og aktiviteter arrangeres af samarbejdspartnere og lokale aktører. Mulighed for at leje mountainbikes, landevejscykler, ATV’er og segways på hotellet. Gratis dagspas til træningsmekkaet Playitas (ca. 30 min. i bil fra hotellet. Transfer indgår ikke). På Playitas har du adgang til deres sports og træningsprogram på samme vilkår som en Playitas-gæst.

Info: Priserne som du ser ovenfor er indhentet fra diverse udbyders hjemmesider den dato indlægget er skrevet. Da priserne ofte ændres, er det derfor vigtigt at tjekke prisen når du kommer til udbyders side. Derudover gør vi opmærksom på vilkårene, som du kan finde i vores betingelser. REJSREJS fraskriver sig ansvaret for at alle priser, som er oplyst her, er gældende i perioden hvor tilbuddene er tilgængelige på hjemmesiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.