Sommerferie i Nice

Sommerferie i Nice
Vejret i: Arrondissement de Nice France
-4°C Føles som -8°C
1011hPa 56% 61% 3m/s 17deg

Med en historie, der går tilbage til 400-tallet e.Kr., har Nice været hjemsted for mindst fire forskellige lande – fra det byzantinske rige til Frankrig. Som du kan forestille dig, er Nice en smeltedigel af kulturer og krydderier. Det er hjemsted for en smuk havn og fantastisk mad!

Skal du ud på dit eget eventyr? En af de mest populære destinationer er Côte d’Azur i Frankrig.

Få byer i Frankrig tilbyder en sådan kombination af sofistikeret og skønhed som Nice. Beliggende på Frankrigs sydkyst plejede den at være kendt som “Nice-la-Belle” (Nice den Smukke).

Dette blogindlæg vil guide dig gennem alle de nøgleelementer, der gør denne by anderledes end alle andre steder i Europa. Dejlig arkitektur

Bygningerne i Nice er fantastiske eksempler på Art Nouveau (Art Nouveau-arkitektur).

Ved du hvorfor?

Årsagen er, at Nice var et center for arkitektonisk innovation og design fra slutningen af ​​XIX århundrede. Dens arv kan ses overalt, fra de gamle huse til fantastiske hoteller. Det er svært at sige, om byen har sin egen arkitektoniske stil.

Fine biler og trafik

Gaden i Nice er som en stor labyrint. Det er svært at finde rundt, især hvis du ikke kender byen godt. Problemet er, at der er mange veje, men det er forvirrende, hvilken der fører til hvor.

Det kan være svært at finde vej, hvis du er førstegangsbesøgende, fordi du vil gå tabt i trafikken. Og at blive væk i trafikken er ikke bare irriterende, men også farligt.