Find din næste skiferie

Tag ud og oplev nogle af verdens bedste skipister.

Skiferie i Norge

Skiferie i Norge

De norske fjelde har nogle af de bedste skisportsområder i verden. Derudover har Norge nogle af de bedste freestyleparker i Europa.

5/5

Skiferie i Italien

Skiferier til Italien er billigere end de fleste alternativer og så er de nogle af de bedste i verden til at præparere deres fantastisk brede pister.

5/5

Skiferie i Østrig

Skisportsstederne i Østrig er kendt for deres gode varierende skiløb, deres moderne liftsystemer og brede og lange pister

5/5

Spændingen på bjerget. Fantastisk terræn for alle evner. Betagende snedækkede tinder i alle retninger, et elegant vinterlandskab, der inviterer dig til at udforske det. Med dramatiske omgivelser blandt de smukkeste landskaber på jorden, er der mange grunde til at overveje en skiferie. Fra langrend  og snowboarding til alpint skiundervisning og familieaktiviteter – du finder noget for dig på din næste skiferie.

Her finder du et stort udvalg af skiferiepakker, herunder ski-in/ski-out-hoteller og ejerlejligheder og pakketilbud, der inkluderer flybillet, landtransport og liftbilletter.

Mange skiløbere og snowboardere opdager de sjove fitnessfordele ved langrend: Det er let på knæene, men tilbyder en udfordrende træning, der styrker dine kernemuskler. Derudover kan du nyde den naturskønne skønhed i snedækkede landskaber, mens du ubesværet glider hen over terræn, der er tilbøjelig til at være mere ledigt end populære skisportssteder.

For at lette denne type ferie tilbyder mange skisportssteder langrendsløjper, der er oplyst til natskiløb og tilbyder udlejning. Det eneste, der skal til, er en jakke i varmt vejr, handsker og nogle termiske lag, så er du klar til at slukke lyset, mens du nyder den naturskønne udsigts stilhed.

Oplever du forsinkede eller aflyste fly?

Hos Rejsrejs tilbyder vi et stort udvalg af forskellige rejseguides at vælge imellem, så du kan blive klædt ordenligt på til din skiferie.

Kør snescooter

Snescooterkørsel er en anden sjov aktivitet at foretage på din skiferie. Det er en fantastisk måde at nyde og udforske den smukke natur. Snescooterkørsel er den hurtigst voksende vinterrekreative aktivitet, hvor mere end halvdelen af alle deltagere er nybegyndere. Den unikke appel ved snescooterkørsel ligger i dens lethed og alsidighed.

Mange feriesteder tilbyder snescooterudlejning, eller du kan medbringe din egen; nogle hoteller tillader endda, at du parkerer din snescooter på deres ejendom under hele dit ophold.