Sommerferie på Korsika

Sommerferie på Korsika
Vejret i: Corsica France
20°C Føles som 20°C
1011hPa 78% 75% 3m/s 290deg

Korsika er den mest bjergrige ø i det franske Middelhav. Berømt for sin vinproduktion, rige bjerglandskaber og kampestenstrande, har Korsika tiltrukket sig meget opmærksomhed i de seneste år. Jeg havde for nylig chancen for at besøge Korsika tidligere på sommeren med mine forældre og søster. Det er let at se, hvorfor så mange mennesker er besat af øen – den er betagende smuk!

Hvis du nogensinde har været på udkig efter at tage en pause fra livet på det tørre, men du ikke har tid til en længere tur, så vil du elske at besøge Korsika. Det er et af de steder, der kan få selv en times lang tur til at føles som ingen tid overhovedet. Det er også et fantastisk sted for rejsende, der ønsker at opleve livet på en middelhavsø, men ikke er interesseret i en overdreven ferie i Caribien.

Korsikas geografi får øen til at føles som flere forskellige steder i ét. På den nordlige side af øen er der en bjergrig region kendt som Tropea. Den sydlige del er mere en kystregion med flere fantastiske strande og bugter (som Spérone). De fleste foretrækker at rejse til Korsika om sommeren, hvor turister strømmer til for at besøge dets smukke strande og maleriske kystbyer som Bonifacio.