Sommerferie ved Gardasøen

Sommerferie ved Gardasøen
Vejret i: Provincia di Verona Italy
16°C Føles som 16°C
1010hPa 92% 75% 5m/s 70deg

Gardasøen er den største sø i Italien og en af ​​de største i Europa. Det har et samlet areal på 569 kvadratkilometer. Søen ligger tæt på Italiens grænse til Schweiz og Østrig, samt dens grænser til Slovenien og Kroatien. Gardasøen er et populært turistmål, kendt for sine strande, haver, vandrestier og feriesteder.

For at få det bedste af Gardasøen er der flere muligheder.

Intet skriger af afslapning som en tur til Italien og i særdeleshed Gardasøen. Hjem til øen Monte Baldo og en fantastisk udsigt over Dolomitterne på klare dage, denne UNESCO World Heritage Site beder dig bare om at komme ud af nettet og omfavne din indre strandrumme.

Vi har sammensat en liste over nogle fantastiske seværdigheder (og skjulte perler), som vil efterlade dig forbløffet. Du kommer til at klø efter mere tid i Garda, når du er færdig med at udforske denne enestående del af Italien!

Gardasøen er så smuk, at den nu er med i mere end 1.000 malerier siden dens opdagelse af to lokale malere i 1863. Søen er hjemsted for flere øer, herunder den smukke Isola San Giulio.

Det er også placeret ved foden af ​​Dolomitterne.

På grund af dens nærhed til Verona, Mantova og Brescia, er Gardasøen (og de omkringliggende områder) godt berejst.

Området er tæt befolket i turistsæsonen i Italien, hvor besøgende indtager hoteller og lejer private værelser. Det kan være svært at finde overnatning med kort varsel på grund af dets popularitet!

At besøge Gardasøen byder på lidt af hvert: udendørs aktiviteter sammen med historiske steder og masser af kultur.