Sommerferie ved Comosøen

Sommerferie ved Comosøen
Vejret i: Como Italy
28°C Føles som 29°C
1017hPa 54% 53% 1m/s 237deg

Italiens magi, det er en magi, som jeg aldrig har set i noget andet land. Folk er venlige og atmosfæren er afslappet. Det var en nem beslutning at holde sommerferie ved Comosøen i Italien. Jeg ønskede at komme væk fra travlheden i min daglige rutine i et par måneder og lade skønheden i dette område hjælpe mig med at slappe af, forynge og genoplade. Vores familie lejede et lille hus på pæle nær vandkanten. Det var som at bo inde i dit eget personlige paradis med sin egen private dock vendt ud mod søen, hvor vi nød at se solopgangen over Comosøen.

Det er et magisk sted, hvor de gamle landsbyer ligger i de bølgende bakker og grønne dale. Det var lige hvad jeg havde brug for på det tidspunkt i livet. Resortet ved Lago di Como er kendt som “Søernes juvel”, og jeg kan fortælle dig, at det er sandt, det er virkelig et særligt sted, som jeg altid vil tænke på, når folk spørger mig om mit yndlingssted at besøge i Italien.

Jeg har rejst til Italien i 15 år nu, og dette særlige område, denne sø og dette sted er fortsat mit yndlingssted i verden til at slappe af og forynge.