Sommerferie på Sicilien

Sommerferie på Sicilien
Vejret i: Sicilien Italy
12°C Føles som 10°C
1025hPa 57% 0% 2m/s 24deg

Sightseeing i og omkring den smukke by Rom er et vidunder og bør gøres af alle. Men hvis du har brug for at smelte i solen, kan du overveje andre destinationer i Italien. Især en rejse til Sicilien i sommerperioden er perfekt. Siciliens enorme hvide strande er værd at besøge alene, og det er ikke for svært at finde luksuriøse feriesteder, der vil gøre dit ophold hos dem uforglemmeligt.

Sommerferie på Sicilien i Italien lyder som en drøm, der er gået i opfyldelse – de hvide sandstrande og det blå vand, slentre forbi gademarkeder med salg af frisk frugt og håndlavet keramik fra lokale håndværkere, se og lære om gamle ruiner, der har været uforstyrret i århundreder. Der er dog én ulempe ved at tage denne tur: du vil sandsynligvis opleve kulturchok.

Mens det at bo i udlandet lyder fristende for mange mennesker, kan sommerferien på Sicilien til tider føles overvældende. Hvis du føler dig overvældet af al byens travlhed, men ønsker at dykke ned i en ny kulturs fascinerende historie samt nyde en spændende noget for enhver rejseplan, er dette nogle af dine bedste bud på at finde din perfekte rejse.

Efter ankomsten til Sicilien kan du bruge et par dage på at se dig omkring på øen og derefter tage afsted til en dag eller to med sightseeing. Et besøg på Etna er altid værd, og selvom du ikke bestiger det, burde turen op ad skråningerne være nok til at få din mave til at rejse sig i rædsel. Det er ikke nemt, men det er heller ikke umuligt at få en opstigningstilladelse.