Storbyferie i Madrid

Storbyferie i Madrid
Vejret i: Madrid Spain
20°C Feels like 19°C
1018hPa 44% 0% 4m/s 50deg

Hvis du er på udkig efter en fantastisk feriedestination til rimelige priser, så led ikke længere end Madrid. Denne by i Spanien er fuld af historie og har nok at gøre for at holde nogen underholdt i mindst en uge eller to. Du kan se på museer fyldt med Goya-malerier, opdage forladte kirker fra middelalderen, nyde arkitekturen i et af de vigtigste jugendstilkvarterer i Europa – Chueca – eller besøge et vilkårligt antal natklubber, der henvender sig til alt, hvad dit hjerte begærer.

Madrids vilde klubber og hæsblæsende natteliv er dog kun begyndelsen. Spaniens hovedstad er også hjemsted for gode shopping- og spisemuligheder. Det spanske køkken er blandt de bedste i Europa, der serverer gode kødretter, fisk og skaldyr og endda nogle vegetariske valg. Mange fødevarer er påvirket af arabisk madlavning, og du vil aldrig gå sulten i Madrid.

Hvis du ønsker at opleve en pulserende europæisk by fuld af historie, kultur og et blomstrende natteliv, mens du er på et budget, så kan du ikke gå galt med Madrid.

En rejse til Madrid rummer mange muligheder og Madrid er en oplevelse du vil huske længe. Du kan have den bedste tid i en af ​​de vigtigste byer i Spanien, hvis du ved, hvad du skal gøre, og hvor du skal tage hen. Det er fyldt med gode restauranter, hyggelige barer, spændende butikker og masser af kunstudstillinger. Der er tre museer, som enhver turist bør tage et kig på, når de skal på ferie til Madrid.