Skiferie i Val di Sole

Skiferie i Val di Sol
Vejret i: Trentino Italy
21°C Føles som 21°C
1013hPa 92% 97% 3m/s 194deg

Skisportsstedet Val di Sole ligger i hjertet af Dolomitterne. Det er her, du kan nyde Europas mest betagende ski- og snowboardferie, der ligger lidt over en time væk med tog fra Verona.

Val di Sole er hjemsted for nogle af de højeste tinder i hele Europa. Der er mere end 140 kilometer på tværs af niogtredive afmærkede pister på tilbud, så der er virkelig noget for enhver smag – uanset om du er nybegynder eller professionel skiløber eller boarder.

Du kan finde skihoteller i Val di Sole, der ligger inden for rækkevidde af lifterne, såvel som indkvartering med selvforplejning. Der er masser af lejligheder og andre udlejningsejendomme at overveje. Faktisk er der et stort udvalg af overnatningsmuligheder – fra traditionelle pensionater til moderne hoteller, inklusive nogle luksusmuligheder for den kræsne rejsende.

Ski- og snowboardudstyr kan lejes i Val di Sole, og lektioner er også tilgængelige for både nybegyndere og mere erfarne skiløbere og boardere.

Området er også hjemsted for et bredt udvalg af restauranter, barer og vinsmagningsfaciliteter, hvor du kan prøve de lokale råvarer og finde ud af mere om denne vidunderlige del af Italien.