Skiferie i Livigno

Skiferie i Levigno
Vejret i: Livigno Italy
4°C Føles som 4°C
1034hPa 75% 0% 1m/s 0deg

Livigno ligger lige syd for Schweiz og nord for Italien. Fra disse grænser nyder det en hidtil uset tilgængelighed fra alle dele af Europa på grund af dets nærhed til både Schweiz’ Zürich-lufthavn eller Milanos Malpensa-lufthavn. Selve byen er et skiløbers paradis, der tilbyder et skiområde i gåafstand fra næsten alle hoteller. Den berømte Belvedere-gondol er en af ​​de længste i verden og giver adgang til alle dele af skiterritoriet. Selve byen er omgivet af vidunderlige vandrestier, og mange byder på en fantastisk udsigt over den omkringliggende dal.

Livigno er også berømt for sit store udvalg af hoteller og restauranter, hvilket afspejles i det høje antal turister, der besøger hvert år. De mange butikker og markeder er en fryd for øjet med deres vifte af kunsthåndværk, fødevarer, stoffer og lokale vine.

Ikke underligt, at Livigno er blevet en yndet destination for mange luksusrejseselskaber, som lover fornøjelige ferier fyldt med komfort, luksus og varm gæstfrihed med fremragende service.