Hemsedal

Skiferie i Hemsedal
Vejret i: Hemsedal Norway
16°C Føles som 15°C
1004hPa 57% 95% 4m/s 285deg

Vidste du, at nordmænd lever længere end noget andet menneske i verden? Og hvis det at leve et langt og sundt liv er et af dine mål, så er skiløb i Hemsedal, Norge måske lige det rigtige for dig.

Hemsedal og dens omgivelser betragtes som et af Norges bedste skiområder på grund af dets nærhed til Oslo og Bergen, dets store udvalg af pister og faciliteter, men vigtigst af alt for kvaliteten af ​​sne. Dette sted byder på en spektakulær natur med masser af muligheder for langrend.

Når du kommer ind i Hemsedal, er det første du vil se det store skiområdeskilt, der siger “Velkommen til Ski Norge”. Du vil så blive overrasket over, hvor mange forskellige slags pister der er. Det har virkelig noget for enhver smag: børnebaner, lette pister, helt til meget svære “sort diamant” med lange stejle pister.

Hemsedals hovedbase, Lysedal, er et perfekt udgangspunkt for at udforske den fascinerende natur og vildnis omkring dette sted. En af hovedattraktionerne er en vej, som fører dig op til Hemsedalsfjellet 2762 meter over havets overflade. Dette er det højeste punkt i Hemsedal og et perfekt sted at nyde en dejlig frokost eller middag og se spektakulære solnedgange.

Især i julen og nytåret vil du have gode muligheder for langrend og andre sjove aktiviteter, såsom snowboard eller snesko.