Storbyferie i Valencia

Storbyferie i Valencia
Vejret i: Valencia Spain
20°C Føles som 19°C
1007hPa 31% 1% 6m/s 271deg

Valencia er ikke bare et fantastisk feriemål; det er også den bedste by i Europa at lære spansk. Kombinationen af ​​moderne og gammelt, stilfuldt og afslappet, gør dette til et fantastisk sted at studere det. Derudover vil du være i ærefrygt for den smukke arkitektur og spise nogle lækre tapas på din vej dertil! Guiden nedenfor hjælper dig med at finde overnatning til dit ophold med masser af ideer fra budgetmuligheder til hoteller med spa.

Byen tilbyder meget lavbudget muligheder, som Hostal Tarancón, som koster omkring 545kr pr. nat. Dette er et fantastisk sted for studerende i spansk. Personalet er venligt, der er gratis Wi-Fi (altid positivt), og selve vandrerhjemmet er rent og sikkert. Hvis du bor alene, men ønsker at møde andre, mens du er der, er dette en fantastisk mulighed. For de mere eventyrlystne kan du booke et værelse på byens uhyggelige forladte togstation for 11 $ pr. nat. Ja, det lyder mærkeligt og uhyggeligt, men der er noget ved at sove på en gammel togstation, der bare føles så fedt.

Indretningen er klassisk, personalet er venligt og hjælpsomt og værelserne er smukke. Det er ikke billigt, men det føles langt mere luksuriøst end nogle af de mere budgetmæssige muligheder.

For et sted, der er lidt mindre luksuriøst, prøv denne bar kaldet The Little Book Shop, som tilbyder en hostellignende atmosfære for 230 kr. per nat.