Skiferie i Wagrain

Skiferie i Wagrain
Vejret i: Wagrain Austria
20°C Føles som 20°C
1008hPa 57% 100% 4m/s 146deg

Efter et langt og trættende skiløb i det uberørte snedækkede miljø i Wagrain, Østrig, når du endelig til et af de maleriske hoteller i denne charmerende ferieby. Hele området er stort set uberørt af masseturisme, og de lokale har været i stand til at bevare dets naturlige skønhed ved at oprette mange små familievenlige virksomheder, der henvender sig til rejsende.

Wagrain tilbyder en bred vifte af aktiviteter for alle, der leder efter noget at lave udendørs. Vandre- eller cykelstier fører til mange naturskønne udsigtspunkter, og området kan prale af ikke kun det bedste skiløb i Østrig, men også nogle af de bedste mountainbike- og vandreture i landet. Byen har udviklet et ry for sine venlige mennesker, lækre kurbade og overlegne køkken. Den nærmeste lufthavn er i Salzburg, cirka 30 minutters kørsel fra byen.

Hvis du leder efter et skjult skiferiested, der tilbyder en bred vifte af aktiviteter, så vil du elske denne fjerntliggende østrigske landsby. Byen kan nås enten med tog eller bil, og turen er fantastisk. Gondolturen op til toppen af ​​bjerget er en betagende oplevelse, når du glider forbi vinmarker og middelalderborge og ser ned på den snoede sølvflod.