Skiferie i Norge

Skiferie i Norge

Skiferien i Norge er det perfekte tilflugtssted for alle, der har brug for en pause fra deres hverdag og gerne vil opleve noget nyt. Om ikke andet giver det en fantastisk udsigt i din vinterferie.

Skiferie i Hemsedal

Skiferie i Hemsedal

Skiferie er altid en god idé, men hvad nu hvis du leder efter den ultimative skioplevelse? Du finder det i Hemsedal, Norge.

5/5

Skiferie i
Trysil

Skiløbere og snowboardere vil helt sikkert have en fantastisk tid. Med over 4.000 meters lodret fald er dette skisportssted perfekt til de eventyrlystne.

5/5

Skiferie i
Geilo

Geilo er et bjergresort i Norge. Det er kun 3 timer væk fra det europæiske fastland og er utroligt nemt at nå.

5/5

Når du skal på din skiferie i Norge, vil du måske være sikker på, at alt, hvad du har brug for, er tilgængeligt på dit overnatningssted; Heldigvis er der masser af muligheder for hver enkelt af jers behov, så alle kan være tilfredse med deres ophold.

Leder du efter et hotel i Norge, der passer til dine præferencer, finder du mange muligheder. Hvis du har små børn med, så se efter hoteller, der har en indendørs og udendørs pool, så alle kan nyde vejret på deres ferie. Se efter de hoteller, der tilbyder en god morgenmad til dem, der ønsker en god start på dagen.

Efter at have hvilet op efter en lang og udmattende dag på resortet, kan du gå ud med børnene for at spille minigolf eller shoppe i nogle af de nærliggende butikker. Men vær opmærksom på at det kan være en dyr fornøjelse at shoppe og handle ind i Norge, som dansker.