Storbyferie i Rom

Storbyferie i Rom
Vejret i: Rom Italy
30°C Føles som 30°C
1016hPa 42% 0% 5m/s 210deg

I dette indlæg beskriver vores rejseskribent  nogle af de bedste ting at tage sig til i Rom. Om romerske ruiner og kirker, samt hvad der anses for at være en af ​​de smukkeste gyder i hele Europa. Du vil også lære at spise som en lokal, undgå spaghetti og pizza og i stedet vælge risotto, pizza bianco eller pasta al forno. Du vil også finde ud af, hvordan du overlever byens berygtede maratontrafik.

Det første du bør vide om Rom er, at det minder meget om New York eller London. Byen er enorm, og som sådan er der mange forskellige mennesker, butikker, restauranter og barer, der hjælper dig med at udforske den vidunderlige by til fods. Nyd en panoramaudsigt fra et gammelt romersk tårn eller fra en gammel kirke som San Pietro i Montorio, Vatikanstaten. Eller slentre langs den berømte Via Veneto. Området byder på nogle af de bedste shoppingmuligheder i Rom, både for turister og lokale. Du kan selvfølgelig også tage på en udflugt til de gamle romerske ruiner ved Colosseum, Palatinerhøjen, Forum Romanum og andre berømte vartegn, som turister fra hele verden kommer for at undre sig over.

Hvis du leder efter en traditionel romersk restaurant eller at tage en tur tilbage til gamle dage, så prøv Trastevere-kvarteret på den vestlige side af byen. Området har specialiseret sig i retter som pasta alla gricia, baccalà alla romana og pizza bianca. En følelse af autenticitet kan opnås ved at stoppe ved det oprindelige jødiske kvarter på Via delle Celle i Trastevere. Når du først er der, finder du nogle af Italiens bedste kosherrestauranter.