Storbyferie i Spanien

Spanien

Der er intet som en velfortjent ferie i naturen, men hvis du leder efter noget, der bare er lidt mere urbant, er Spanien det bedste bud. Stort nok til at have en eklektisk og unik kultur og charme, og lille nok til at kunne gå overalt, dette land har det hele – især hvis du vil lære spansk!

Spanien er et fremragende sted for udlændinge, der ønsker at lære spansk på grund af dets populære sprogskoler. Du kan finde gode spanske sprogskoler i Madrid, Barcelona, ​​Malaga og Alicante. Landets mest populære turistattraktioner er naturligvis de mest populære studiemål for studerende.

Madrid er en fantastisk by fuld af kultur og historie. Spaniens hovedstad er hjemsted for nogle af de bedste museer i Europa og shoppingområder i verdensklasse som Las Ramblas i Barcelona.

Barcelona er en by og provins i Catalonien i Spanien. Barcelona er hovedstaden og største by i Catalonien, samt den næstmest folkerige kommune i Spanien. Byen har en karakteristisk kultur, der er vært for syv UNESCOs verdensarvssteder, herunder Barcelonas middelalderarkitektur og Palau de la Musica Catalana. Det har også et stort antal historiske monumenter, samt unikke steder som La Rambla og El Raval.

Malaga er en kystby i det sydlige Spaniens Andalusien-region. Det er hovedstaden i provinsen Antequera og en del af det autonome samfund Andalusien. Det har en befolkning på 265.634 og er hjemsted for 34.869 studerende. Byen ligger langs Costa del Sol, 50 km fra sin feriebys nabo Málaga og kan nås med tog på omkring 30 minutter.

Det portugisiske folk er en etnisk gruppe hjemmehørende på det europæiske kontinent, der deler en fælles kultur og et fælles sprog.