Skiferie i Italien

Tag på din næste skitur til en af Italiens mange fantastiske skisportsområder.

Italy
3°C Feels like 3°C
1005hPa 86% 100% 1m/s 155deg
Skiferie i Bormio

Skiferie i
Bormio

Der er masser af skihytter tilgængelige i Bormio, som tilbyder fantastiske priser og chancen for at opleve en ægte italiensk kultur.

5/5

Skiferie i
Val di Sol

For at hjælpe dig med at finde den ultimative skidestination har vi lavet dette indlæg om Val di Sole Italien, komplet med information om, hvad der gør det til et så tillokkende sted at stå på ski.

5/5

Skiferie i
Livigno

Leder du efter en destination, hvor du kan slappe af i solen, nyde noget af jordens reneste sne og holde en komplet skiferie med din familie? Hvis ja, så er Livigno stedet for dig.

5/5

Italien er et af vores yndlingslande, og skiløb er en af ​​de mest fornøjelige vinteraktiviteter at lave med venner. Så hvorfor ikke kombinere disse to perfektioner til en skiferie i Italien?!

Hvem vil ikke tilbringe tid i Toscanas bølgende bakker eller nyde lækker mad?

Italien er et eventyrland for skiløbere og snowboardere året rundt. Med sine alpine gletsjere og miles af svimlende skråninger er landet en magnet for vintersportsentusiaster fra hele kloden. Der er masser af skisportssteder at vælge imellem i Nord-, Central- og Syditaliens tre største bjergkæder: Alperne i Norditalien, Appenninerne i Centralitalien og Dolomitterne i Syditalien.

Traditionelt har Alperne været kendt som det bedste sted at stå på ski i Europa, mens Dolomitterne er hjemsted for nogle af de mest dramatiske pister overalt. Det er grunden til, at mange af Italiens bedste skisportssteder ligger inden for deres grænser.

Italien er hjemsted for over 400 skisportssteder og 700 lifte, der tilbyder alt fra lette grønne pister for begyndere til sorte diamanter i verdensklasse for eksperter.