Sommerferie i Frankrig

Gør som en stor del af den danske befolkning og tag på et sommereventyr i Frankrig og oplev hvad landet har at byde på udover god mad og skøn vin.

.. Eller hvad har man egentlig mere brug for udover disse to ting?

God ferie!

Sommerferie i Nice

Sommerferie
i Nice

Tag på sommerferie i en af smukkeste franske storbyer

5/5
Sommerferie på Korsika

Sommerferie
på Korsika

Tag på sommerferie på en flot fransk ø

5/5
Sommerferie ved Loire Valley

Sommerferie
i Loire Valley

Sommerferie i en smuk fransk dal

5/5

De fleste mennesker tænker på Frankrig som et sted for at prøve vin og ost eller for at udforske historiske slotte. I virkeligheden har Frankrig rigtig mange turistattraktioner, der vil holde den mest ivrige sightseer beskæftiget fra morgen til aften.

Her på siden vil vi se på nogle af disse mindre kendte seværdigheder i detaljer – fra de smukke haver i Villandry til den engang mægtige fæstning Mont Saint Michel – og hvorfor hver især er et besøg værd.

Hvad er dine ti mest populære seværdigheder i Frankrig? Del dine synspunkter i en kommentar.

Slottet, haven og delikatesserne i Villandry, 15 km nord for Lyon. Villandry er et af de sidste tilbageværende renæssanceslotte i området, og dens haver indeholder nogle af de smukkeste blomsterarrangementer, du kan finde overalt.

Chateau de Vaux le Vicomte, også frit og på bredden af ​​floden Seinen, betragtes bredt som et af de fineste eksempler på fransk renæssancearkitektur, der eksisterer i dag.

Middelalderbyen Carcassone, berømt for sit befæstede slot og gamle bymure, er et andet populært turiststed i det sydlige Frankrig.

Roussillon, en region, der skræver den fransk-spanske grænse, er hjemsted for den velbevarede middelalderlandsby Collioure.

Cassis og Perpignon er venskabsbyer, der med god grund har fortjent deres plads på franske turistkort; denne del af middelhavskysten anses for at være en af ​​de smukkeste i Frankrig.