Find din næste sommerferie

Oplev de smukkeste Europæiske lande i din sommerferie 

Sommerferie i Spanien

Oplev Spanien fra sin smukkeste side og nyd varmen med en god omgang tapas i nogle af de mange ferie spanske ferielandskaber.

5/5

Sommerferie i Frankrig

Tag på charterferie eller kør selv ferie og oplev nogle af de mange muligheder som Frankrig tilbyder i sommerperioderne.

5/5

Sommerferie i Italien

Tag til Italien og oplev de smukke byer, landskaber, søer og bjerge og den skønne italienske madkultur. Her er noget for alle.

5/5

Oplever du forsinkede eller aflyste fly?

Dette indlæg tilbyder de bedste muligheder for destinationer, plus det giver dig andre måder at finde steder, der passer til dine behov og præferencer.

Der er ingen tvivl om, at sommeren er en spændende tid, men nogle gange kan det være svært at beslutte sig for, hvor man skal på ferie. Fortvivl ikke – vi har din ryg! Vi har samlet vores bedste valg for, hvor vi skal tage på ferie, og hvilke særlige frynsegoder, der venter på hvert sted.

Så pak dine kufferter og tag en ven, for denne sommer skal vi…

Sommerferie er en tid, hvor folk har friheden til stort set at gøre, hvad de har lyst til med deres dage. Selvom mange mennesker tager på ferie i denne tid, er det også muligt for folk at tage fra arbejde eller skole og blive i byen. Det er en sæson med afslapning hele dagen og sjove aftener fra solnedgang til daggry!

Selvom du ikke kan holde sommerferie fra arbejde eller skole, er det stadig muligt at tage på tur et sted i denne tid. Sommerferie er en tid, hvor folk har frihed til stort set at gøre, hvad de har lyst til med deres dage. Da det er nemt for folk at komme ud og hygge sig, er der mange ting, der skal gøres. At have det sjovt i byen eller tage afsted til et sted langt væk…

Sommerferien er også en tid, hvor folk tager lidt tid for sig selv. Dette kan omfatte at slappe af og nyde deres eget selskab eller lave interessante ting med deres venner. Det er også muligt at nyde en dag på stranden eller svømme i en varm kilde.