Sommerferie i Italien

Booking.com

Gør som tusindevis af danske turister og tag på sommerferie i Italien, og oplev et land fyldt med historiske ruiner og bygninger og oplev samtidig den velkendte italienske madkultur.

Sommerferie ved Gardasøen

Sommerferie
ved Gardasøen

Tag på sommerferie ved en af de meste besøgte søer i Italien. Især for danske turister.

5/5
Sommerferie ved Comosøen

Sommerferie
ved Comosøen

Tag på sommerferie ved en af de mere ukendte perler i Italien.

5/5
Sommerferie på Sicilien

Sommerferie
på Sicilien

Tag på sommerferie på en af de smukkeste øer i Italien.

5/5

Italien er den perfekte destination for en sommerferie. Solen skinner året rundt, og strandene er billedskønne. Hvad mere er, italienere har levet af landet siden før civilisationen begyndte, så de har en masse fantastiske naturlige ingredienser, som vi ville kæmpe for at finde i Amerika.

Nogle af de essentielle italienske ingredienser, du finder på en sommerferie i Italien, er oliven, olivenolie og parmesanost. Hvidløg, basilikum og tomater kan også findes friske i Italien. Og disse frugter og grøntsager smager ikke, som om de er blevet samlet fra et drivhus. Maden smager økologisk.

Men uanset hvor du er i Italien, er der altid en form for lækker gelato eller is at få. Gelato er meget rigere på smag (og mindre fedt) end is, og den er mere intens, fordi den generelt er lavet af frisk frugt. Italienerne er meget stolte af deres gelato! Så meget, at der er et Gelato-universitet i Italien, kaldet Scuola di Gelato Italiano, hvor eleverne kan studere kunsten at lave denne lækre dessert.

Italien kan også prale af en omfattende samling af vine, især når det kommer til røde. Nogle er frugtige, nogle er lette og nogle er robuste. Og alle ved, at italienerne er de bedste til at lave god vin. De bruger druer dyrket i deres oprindelige jord, normalt Barbera.

Og selvfølgelig er pizza et must på enhver italiensk ferie, men ikke en hvilken som helst pizza duer. Italienerne laver deres pizza med en blød dej og en overflod af mozzarellaost.