Storbyferie i Frankrig

Storbyferie i Frankrig

Paris er en af ​​de mest besøgte byer i verden. Denne livlige by vender mod vest og har krystalklar udsigt over det ikoniske Eiffeltårn. Folk kommer for dens mad, dens mode og dens kunstgallerier. Men hvad mange mennesker ikke ved er, at Paris har meget at byde på udover blot high fashion og lækkert køkken! Denne artikel vil udforske nogle skjulte perler i Paris, som bør føjes til enhver ferierejseplan.

Paris er så populær en destination, at det er en kamp at finde tid til at gå og udforske byen. Mange turister kommer hertil bare for at se de ikoniske vartegn, men de går ofte glip af de små kroge i Paris, der er fulde af historie og kultur.

De mest besøgte steder i Paris omfatter: Notre Dame-katedralen, Louvre-museet, Sainte Chapelle, Jardin des Tuileries, Moulin Rouge og Montmartre …

Notre Dame-katedralen er den mest besøgte turistattraktion i Paris. Denne gotiske katedral er hjemsted for mange berømte malerier, gargoyler og farvede glasvinduer, som repræsenterer denne kirkes smukke arkitektur. Kronen på Notre Dame er det enorme rosenvindue, som har udsigt over Seinen. Glasset er designet af en fransk kunstner ved navn Guillaume de Marcillat og udført af Jean de Chelles under den franske renæssanceperiode.