Storbyferie i Barcelona

Vejret i: Barcelona Spain
5°C Føles som 1°C
1012hPa 80% 20% 7m/s 330deg

Har du tid til en tur? Vi taler selvfølgelig om Barcelona, Cataloniens hovedstad. Det har en imponerende middelalderbymidte med noget af den smukkeste arkitektur i hele Spanien. Byen er også hjemsted for Gaudis mest berømte kreationer, herunder Park Güell og Sagrada Família.

Hvis du leder efter ting at lave i Barcelona, er mulighederne uendelige! Brug dine dage på at gå gennem enestående seværdigheder eller svøm i dets krystalklare hav. Tag på en dagstur til Sitges og nyd en afslappet strandtid, eller tag en pause og tag på ridning. Hele byen er værd at opleve fra forskellige perspektiver.

Stop ved Sagrada Família kirken

Køb en dejlig souvenir til dine kære

Besøg Parc de la Ciutadella og nyd noget frisk luft og en fantastisk udsigt. Der er også en meget populær Barcelona Zoo. Og hvis du leder efter mere end udstillinger, kan du besøge den vidunderlige Las Fallas Festival i Valencia; Barcelona vil være vært for begivenheden fra den 3. til den 17. maj.

Du kan også opleve Barcelona fra havet

Vil du væk og nyde din ferie på en mere afslappet måde? Midt i byen er der en fantastisk måde at nyde de verdensberømte kurbade på. Turen går langs Canal de la Barceloneta og er omkring 2 timer lang. Det er perfekt til maleriske udsigter, som ikke altid behøver at være Barcelonas ikoniske vartegn. Du kan også se nogle af Gaudis mest berømte værker herfra.