Skiferie i Bormio

Skiferie i Bormio
Vejret i: Bormio Italy
21°C Føles som 20°C
1019hPa 64% 76% 3m/s 197deg

Hvis du søger at tage på skiferie i Italien, men ikke ved, hvor du skal starte, er Bormio et rigtig dejligt sted lige uden for Genova. Den lille landsby har alt hvad du behøver til din perfekte skiferie. Der er også gode skimuligheder lige ved siden af ​​landsbyen med masser af pister og pister for alle niveauer af skiløbere. Du kan arrangere gruppeture eller leje hele resortet selv. Fordi Bormio har mere end et par skiudlejningsbutikker, er det en god mulighed for alle, der allerede har nogle ideer om, hvor de vil hen og ønsker at reservere i sidste øjeblik. Landsbyen er også mindre hektisk end nogle resorts i Italien og selve Italien, så den er perfekt, hvis du leder efter mere fred og ro.

Du finder også masser af restauranter i Bormio. Der er masser af italienske restauranter, men du kan også finde nogle franske, engelske eller schweiziske restauranter.

Landsbyen er også et knudepunkt for mountainbikere, med masser af forlystelser lige ved siden af ​​resortet. Der er endda cykelture, der tager dig rundt i nærliggende byer og landsbyer, herunder nogle nærliggende UNESCOs verdensarvssteder.

Hvis du leder efter en skiferie i Italien nær Genova, men ikke ved, hvor du skal tage hen, er Bormio et rigtig dejligt sted at besøge.