Skiferie i Bad Gastein

Skiferie i Bad Gastein
Vejret i: Bad Gastein Austria
14°C Føles som 14°C
1031hPa 77% 23% 1m/s 143deg

Bad Gastein er et alpint skisportssted med en højde på 1200 til 1700 m. Den har over 193 km skiløjper og byder på 143 kilometer langrendsløjper. Området er kendt for at have flest soltimer i Østrig med pisterne kun åbne for skiløb mellem december og april. Pisterne betjenes af seks lifte og tre stolelifte. Temperaturen i Bad Gastein i soltimerne er behagelige 12°C til 18°C, men i lavsæsonen (november-marts) kan der være stærke vindforhold, og temperaturerne kan falde til under -20°C.

Bad Gastein har to turistinformationssteder:

Et storslået feriested i hyttestil med otte hytter fra forskellige tidsperioder. Pension, turistinformation og restauranter er tilgængelige i hovedbygningen. Der er en restaurant i gammel stil, flere barer og en butik samt et overnatningssted for mennesker med handicap.

Bad Gastein er kendt for at have flest solskinstimer i Østrig, pisterne åbner kun for skiløb mellem december og april. Pisterne betjenes af seks lifte og tre stolelifte. Temperaturen i Bad Gastein i soltimerne er behagelige 12°C til 18°C, men i lavsæsonen (november-marts) kan der være stærke vindforhold, og temperaturerne kan falde til under -20°C. Skiløjperne er velegnede til alle niveauer og skiskoler opererer i området.

Bad Gastein er også en populær destination for langrendsløbere med over 143 kilometer løjper.

Der går en gratis busforbindelse, som kører mellem Bad Gastein by og Dienten am Hochkönig fra hovedskiområdet i Bad Gastein til toppen af ​​Hochkönig (Hochkönigbahn).