Sommerferie i Spanien

Tag til Spanien i sommerferien og oplev de mange muligheder det fantastiske land har at byde på.

Sommerferie til Malaga

Sommerferie
i Malaga

Tag på sommerferie i en af de smukkeste kystbyer i Spanien

5/5
Sommerferie på Mallorca

Sommerferie
på Mallorca

Tag på sommerfeire på en af de meste velkendte turistøer i Spanien

5/5
Sommerferie på Costa del Sol

Sommerferie
ved Costa del Sol

En uforglemmelig sommerferie ved en af de smukkeste kyster i verden

5/5

Hvis du planlægger at tage på en rejse til sommeren, så overvej at booke din ferie i Spanien. Med varmt vejr, smukke seværdigheder ved havet og en spændende kultur at udforske, er det den perfekte destination denne sommer. Her er nogle grunde til, hvorfor du bør overveje at besøge dette land:

Spanien har otte af de ti mest besøgte byer i Europa.

Der er over 740 scener til forestillinger under festivaler og kulturelle begivenheder året rundt.

Overnatning og restauranter er rigeligt i byer som Barcelona, ​​Granada og Sevilla.

Med en befolkning på næsten 47 millioner mennesker og en gennemsnitlig temperatur året rundt på 18 grader Celsius, er der altid noget at lave.

Du har læst det hele før. Du ved så meget: Spanien er fantastisk, men varmt (og dyrt) om sommeren. Siestaen er ægte. Og der er ingen mangel på tapas, sangria og strande, hvor du kan nyde disse enkle fornøjelser til dit hjertes lyst.

En spansk sommer er intet mindre end herlig. Varme solrige dage er de regelmæssige, med temperaturer i de høje tyvere Celsius. Dette er perfekt til at tilbringe tid i en af ​​Spaniens mange strande eller floder, eller endda hjemme i din egen pool! Hvis du føler dig lidt mere eventyrlysten, så tag ud for at udforske gamle ruiner i Andalusien eller sol dig i solen på Ibizas berygtede Pacha-klub.

Alt dette lyder dejligt, men det lyder ikke ligefrem som en masse sjov, når du er midt om vinteren. Derfor er det vigtigt at planlægge i forvejen. Skolen starter tilbage i Spanien i september, og derfor vil børnene gerne tage hjem for at få noget tiltrængt R&R. Din tidsplan vil være fyldt fuld – du har skole, klubber, festivaler og andre aktiviteter oven i dine almindelige studier.