Sommerferie på Mallorca

Sommerferie på Mallorca
Vejret i: Palma de Mallorca Spain
22°C Føles som 22°C
1017hPa 68% 20% 0m/s 292deg

At holde ferie på Mallorca er en stor oplevelse for både unge og gamle. Det er svært at slå de smukke strande, fremragende kulinariske muligheder, rig kultur og meget mere. Læs videre, hvis du vil vide, hvordan du planlægger din ideelle ferie på Mallorca.

Hvornår skal man tage til Mallorca?

Det mest almindelige tidspunkt at besøge Mallorca er i sommermånederne. Det er her, du vil nyde det bedste vejr, varme temperaturer og flest aktiviteter og begivenheder. Hvis du vil undgå folkemængderne, kan det dog være en bedre mulighed for dig at gå i skuldersæsonen (april-juni og september-oktober) eller foråret (marts-maj). Det vil også give dig en chance for at se nogle af Mallorcas dyreliv.

Hvor skal man bo på Mallorca?

Hotel Son Vida har en fantastisk beliggenhed i Palma de Mallorca i Calle Arquitecto Puig i Cadafalch 23. Det er også tæt på mange af de vigtigste seværdigheder på øen, med gode faciliteter og en dejlig beliggenhed.

har en fantastisk beliggenhed i Palma de Mallorca i . Det er også tæt på mange af de vigtigste seværdigheder på øen, med gode faciliteter og en dejlig beliggenhed. Hotel Kristal Palma har en bred vifte af muligheder, når det kommer til overnatning. Læs mere på Trip Advisor

Her finder du en bred vifte af muligheder, når det kommer til overnatningsmuligheder. Læs mere på Palma Palace Hotel ligger lige i hjertet af Palma, lige omkring Parque Fernando II.