Hvad skal man se i Milano?

Se Milano

Milano er en af de smukkeste storbyer i Europa og Italien.
Nedenfor har vi listet fem af de seværdigheder, som vi synes du bør besøge, hvis din næste storbyferie går til Milano.

God fornøjelse og god rejse!

  1. Duomo di Milano

Hvis du er så heldig at besøge Milano, når vejret er godt, så sørg for at se Duomo di Milano, også kendt som blot “Katedralen i Milano”. Denne smukke katedral er et berømt arkitektonisk vartegn kun få skridt fra centrum af byen. Den nuværende katedral blev bygget i mange forskellige faser mellem det 13. og 16. århundrede, og står i dag som et imponerende monument. Katedralen har et rosenvindue, der er særligt fantastisk ved solnedgang.

Duomo di Milano er åben dagligt fra omkring kl. 9.00 til kl. 16.00. For mere info, tjek den officielle hjemmeside for Duomo di Milano.

  1. Basilikaen San Lorenzo Maggiore

Som en efterkommer af St. Lawrence, St. Paul og St. Peter er denne basilika dedikeret til alle tre helgener – blandt andre vigtige skikkelser i kristen historie – og har et smukt ydre, der består af mange forskellige arkitektoniske stilarter, herunder græske og romerske arkitektur.

Denne basilika har et kloster, der anses for at være et af de fineste i hele Europa. Mange førende kunstnere blev bestilt til de mange forskellige figurer og skulpturer, der er med overalt. Besøgende har også adgang til en boghandel, et bibliotek og en souvenirbutik på stedet, så du virkelig kan få tid til at hygge dig her.

Basilikaen San Lorenzo Maggiore er åben dagligt fra 8:30 til 17:00. For mere information, tjek deres officielle hjemmeside.

  1. Sforza Slot

Hvis du er fan af europæisk historie, så skal du besøge Sforza Slot i Milano. Beliggende i byens hovedpark er dette slot et imponerende arkitektonisk syn, der nu er et slags museum. Komplekset indeholder flere bygninger, herunder selve slottet og en voldgrav fyldt med vand, der skaber en imponerende refleksion af slottet set fra en bestemt vinkel.

Sforza-slottet er åbent dagligt fra 8.00 til 19.00. For mere information, tjek deres officielle hjemmeside.

  1. Duomo di San Babila

Uden for det historiske centrum af Milano finder du en kirke kaldet Duomo di San Babila. Denne kirke har et fantastisk ydre lavet i marmor. Indenfor finder du en smuk kuppel og fantastiske farvede glasvinduer. Det indre af denne kirke anses for at være et af de smukkeste indvendige museer i Milano.

Duomo di San Babila er åben dagligt fra 9.00 til 17.00. For mere information, tjek deres officielle hjemmeside.

  1. Piazza del Duomo

Denne charmerende piazza er en af ​​de største attraktioner i Milano og ligger nær Duomo di Milano. Denne piazza er et perfekt sted at sidde ned, slappe af og nyde landskabet. Med flere cafeer i nærheden, vil du være i stand til at se folk, mens du gumler på et lækkert wienerbrød eller et glas vin. Dette er også et perfekt sted at tage billeder af Duomo di Milano eller bare at beundre dens skønhed på afstand.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *