Sommerferie til Malaga

Sommerferie til Malaga
Hvor: Málaga Spain Mennesker: 568305
24°C Føles som: 25°C
1015hPa 76% 0% 3m/s 90deg

Hvis du elsker varmt vejr, solbeskinnede stranddage og at tage på ferie, så får du en rigtig god fornøjelse. Malaga er en smuk by i det sydlige Spanien med to lange strande, masser af restauranter og caféer, travl natteliv og museer i verdensklasse. Det er nemt at bruge dagen på at gå rundt på dette sted uden nogensinde at skulle forlade hjemmet! Her er nogle sommeraktiviteter, du kan prøve, mens du besøger:

Gå langs stranden eller besøg en af ​​de nærliggende vandlande. Få dagligvarer på plaza de merche eller spis ude på en af ​​dine yndlingsrestauranter.

Det er en lang kyststrækning, så der er masser af plads til at gå og vandre. Der er også forskellige vandlande langs stranden, en af ​​de mest populære er Aqualandia. Dette enorme vandland har et bølgebassin med kunstige bølger, der bryder med få sekunders mellemrum, hvilket er perfekt, hvis du vil surfe, men ikke har store bølger i nærheden af ​​dit hjem. Parken har andre vandattraktioner, såsom saunaer og boblebade at slappe af i efter din svømmetur. Området har også cafeer og restauranter at nyde efter en dejlig svømmetur.

Andre foretrukne Malaga-aktiviteter inkluderer at udforske museerne her omkring. Der er flere historiske og kulturelle institutioner at besøge, herunder British Council, hvor du finder en række uddannelsesmæssige udstillinger og interaktive udstillinger om nutidige spørgsmål, som verden står over for. Museo de Bellas Artes er kendt for sin interessante samling af spanske værker fra det 18. århundrede gennem det 20. århundrede. Et must-see er Palacio de Buenavista, en imponerende ejendom, der også fungerer som museum. Det er fyldt med marmor, statuer og malerier, der går tilbage til romertiden. Mange af disse værker findes i Madrids Prado Museum.

Kun en kort tur væk fra Malaga finder du Guadiaro Nature Park.