Skiferie i Østrig

Østrig er blevet en populær skidestination i de senere år med sine snedækkede bjerge, maleriske landskaber og skisportssteder i verdensklasse.

Skiferie i Wagrain

Skiferie i
Wagrain

En skiferie til Wagrain, selvom det er første gang, du står på ski, vil være en spændende mulighed for at tilbringe lidt tid med venner eller familiemedlemmer.

5/5

Skiferie i
Saalbach

Saalbach Østrig er utroligt familievenligt, blev for nylig kåret som et af verdens 10 bedste skisteder og kan prale af nogle af de højeste snefald i hele Europa.

5/5

Skiferie i
Bad Gastain

Bad Gastein kaldes sneens og spaens land, en drømmedestination for vintersportsentusiaster.

5/5

Østrig er et af de få lande, der stadig tilbyder “skiløb” som konkurrencesport; det er også hjemsted for den berømte skikonkurrence, FIS Alpine World Ski Championships.

Østrig er en populær destination for dem, der søger både vinter- og sommersport. I Østrig er der forskellige muligheder inden for ski- og snowboarddestinationer. Der er et skisportssted inden for 30 minutter fra Wien, som er et af de største skisportssteder i Europa, med et samlet areal på 700 kvadratkilometer. Der er også mange forskellige skisportssteder i hele Østrig, som spænder fra små familieejede steder til store internationale feriesteder. Det bedste er, at hvert skisportssted tilbyder noget forskelligt med hensyn til terræn, faciliteter og tjenester.

Alperne er en fantastisk destination for en ferie når som helst på året. Om vinteren er der bare ikke noget bedre end en weekend eller ugelang skiferie i Østrig. Skiløbet er uden sidestykke. Men hvis du ikke er skiløber, så fortvivl ikke – du kan tage på kælketure, drikke gløgg og spise Lebkuchle (et lækkert hævet brød, der spises i adventstiden).