Bedste skisportssteder Italien

Bedste skisportsteder italien

Vi har fundet nogle af de mest fantastiske skisportssteder i Italien, der er perfekte til dig og din familie. Så skynd dig, og book en skiferie i Italien i 2022/2023 til den kommende vintersæson!

 1. Bedste skisportssteder i Italien for familier med børn

  Beliggenhed: Abetone, Toscana – Le Marche-regionen, Italien – Certaldo Alto Abetone er virkelig en fantastisk destination. Det har ikke kun bjerge, der er ideelle til skiløb; det har også en middelalderlig bymidte med stenbygninger, smalle gyder og piazzaer. Le Marche-regionen er en lille, men meget interessant region i Italien, som er kendt for sin mad og fortryllende natur.

  Beliggende i bjergene i Toscana og Umbrien tilbyder Abetone fremragende skioplevelser for både begyndere og øvede skiløbere. Det har også en skiskole for børn. Hvis du vil lave noget med dine børn under din skiferie i Italien, så er dette resort stedet at være! De 8 lifte vil bringe dig til imponerende tinder med smuk udsigt.

 2. Bedste steder at stå på ski i Italien: Breuil Cervinia og Nendaz, Schweiz

  Beliggenhed: Breuil Cervinia, Aosta-dalen – Nendaz, Rhône-Alpes-regionen, Frankrig/Schweiz – Val d’Aosta-regionen, Italien – Aostadalen, Italien/Frankrig


  Breuil Cervinia og Nendaz er et dobbelt skisportssted, som ligger i de franske alper og italienske alper. Hvis du leder efter en skiferie i Italien, der er behagelig og ubesværet, så er disse tvillingeresorts nogle af de bedste steder at stå på ski.

  Med fremragende pister og en fantastisk udsigt har dette område noget for enhver smag. Det er et af de smukkeste områder i Europa for snesport, med masser af aktiviteter for familier også. Resortet har også gode skifaciliteter, hvis du er så heldig at få sne.

 3. Bedste skisportssteder i Italien for begyndere


  Beliggenhed: Cene, Valle dei Formaggi – Vercorin, Trentino – Roncesvalles, Álava – San Pellegrino Terme, Lombardiet/Trentino – Savogna d’Isonzo / Vipiteno, Friuli-Venezia Giulia

  Alle disse skisportssteder byder på nemme og fornøjelige skioplevelser for begyndere. Fra det øjeblik du ankommer til Cene, vil du blive behandlet med en fantastisk familieoplevelse.

  I de senere år har landskabet gennemgået radikale ændringer og er blevet endnu mere attraktivt. Dette kan ses på en skitur til Vercorin, Roncesvalles og San Pellegrino Terme. Pisterne er nemme at håndtere, og sneen anses for at være fantastisk til begyndere.

 4. Bedste skisportssteder i Italien for snowboardere


  Beliggenhed: Skiarena Grimentz, Valais – Isola 2000, Hautes-Alpes – Les Deux Alpes, Rhône-Alpes – Val d’Isère, Savoie – Courmayeur Mont Blanc, Aostadalen – La Thuile, Aostadalen/Piemonte

  Dette er de bedste skisportssteder i Italien for snowboardere.

  Skiarena Grimentz er placeret på Valais. Der kan du finde de ideelle forhold til snowboarding. Det byder på mere end 45 km pister med en gennemsnitlig højde på 3000 m. Udsigten fra bjergene er fantastisk og vil tage pusten fra dig. Udvalget af pister er uovertruffen og vil tilbyde dig et sandt eventyr på pisterne. Oven i købet er det billigt og nemt at komme til dette resort, så hvad venter du på?

 5. Bedste skisportssteder i Italien til afterski


  Beliggenhed: Sestrière, Aosta-dalen – Cavalese, Friuli-Venezia Giulia – Pila, Lombardiet – Folgarida, Trentino – Passo Tonale, Trentino – Pinzolo, Trentino

  Alle disse skisportssteder er perfekte til en afterski-oplevelse. De er livlige og overkommelige. Der er et brølende natteliv, der vil holde dig og din familie underholdt efter en lang dag på pisterne.

  Sestrière er et roligt skisportssted i Aosta-dalen. Det har en række pister og masser af natteliv, men det bedste ved dette sted er, at alt er billigt. Sestrière har også en prisvenlig afterski-oplevelse af høj kvalitet til alle sine gæster. Der er sjove barer og restauranter, der vil få dig til at føle, at du er i Europa.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *